Etusivu / Ajankohtaista / Verottajalta ei ole tullut kassalle kaikkien jäsenten verotietoja suorasiirtona 1.2.2019 alkaen
01.02.2019

Verottajalta ei ole tullut kassalle kaikkien jäsenten verotietoja suorasiirtona 1.2.2019 alkaen

TYÖTTÖMYYSKASSA EI OLE SAANUT VEROTTAJALTA SUORASIIRTONA KAIKKIEN JÄSENTEN VEROTIETOJA 1.2.2019 ALKAEN

Kehoitamme tarkistamaan omat saapuneet verotiedot työttömyyskassan verkkopalvelujen kautta osoitteesta https://netta.kuljetusalantk.fi tai www.kuljetusalantk.fi, josta pääsee Netta-verkkopalveluun >Omat tiedot> Verotiedot

 

 

Tarkista näkyvätkö sinun verotietosi tässä, jos näkyvät, niin asia on kunnossa. Jos sinulla ei näy kuin 31.1.19 saakka tai ei ollenkaan, toimita kassalle verokortista kopio kassan sähköisen asioinnin kautta tai postitse tai voit tilata verottajalta erikseen kassalle suoraan muutosverokortin etuutta varten vero.fi sivuilta OmaVero- palvelusta >Verokortit ja ennakkovero>Tilaa uusi verokortti > Muut tulot välilehdeltä valitse kyllä kohdassa Etuudet ja +lisää uusi etuus. Valitse etuuden maksajaksi Kuljetusalan tk ja täytä muut tarvittavat tiedot. Etuuden laji on joko ansiosidonnainen päiväraha tai vuorottelukorvaus.

Huomaathan, jos et ole toimittanut kassalle muutosverokorttia ja alkuperäinen suorasiirtona saatu verotieto on tullut 1.2.19 lukien kassalle, niin ennakonpidätys suoritetaan aina vähintään 25 % työttömyyspäivärahasta, liikkuvuusavustuksesta ja vuorottelukorvauksesta.

 

HUOM! Kassa ei voi käyttää merityötuloa varten määrättyä verokorttia. Toimita joko palkkaa tai etuutta varten määrätty verokortti.


Lähettäjä
01.02.2019
Viimeksi muokattu
05.02.2019

akt

 

itf

tatsi