Verkkopalvelu

Kirjautumisohjeet

1. Palveluun voit kirjautua yllä olevasta linkistä "Työttömyyskassan sähköinen asiointi".

2. Käyttäjätunnuksesi on henkilötunnuksesi.
Henkilötunnus täydellisenä, välimerkin kanssa (- tai A), kirjainmerkki ISOLLA. (esim. 010299-001X tai 010101A999T).

3. Salasana on ensimmäisellä kirjautumiskerralla postinumero. Palvelu "pakottaa" sinut vaihtamaan salasanan heti uuteen. Uuden salasanan tulee olla 5-12 merkkiä pitkä ja vähintään yhden merkeistä tulee olla numero.

 

Jos kirjautumisesi ei onnistu, ilmoita ongelmasta sähköpostiin mia.peltoniemi@akt.fi tai soita puh. 09 6131 1299.

Jos salasana unohtuu

Jos salasana myöhemmin unohtuu, voit tilata uuden salasanan tekstiviestinä tai sähköpostiviestinä. Tilauksen voi tehdä palvelun sisäänkirjautumissivulta Unohtuiko salasana? -linkistä. Uusi salasana kannattaa heti vaihtaa helpommin muistettavaksi. Salasanan pituuden tulee olla 5-12 merkkiä ja vähintään yhden merkeistä pitää olla numero.

Tallenna puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Jotta uuden salasanan tilaaminen toimisi, sinun tulee tallentaa henkilökohtaisiin tietoihisi sähköpostiosoite. Omat tiedot kannattaa päivittää heti ensimmäisellä käyttökerralla ja voit tehdä sen palvelun kohdassa Omat tiedot – Päivitä yhteystietojasi. Muutokset tulevat voimaan heti kun uudet tiedot on kassalla kuitattu vastaanotetuiksi.

Adobe Reader –ohjelma

Verkkopalvelussa on tulostettavia lomakkeita. Niiden avaamiseksi tarvitset Adobe Reader –ohjelman. Sähköisen hakemuksen lähettämiseen ohjelmaa ei kuitenkaan tarvita.

Jos koneessasi on jo Adobe Reader –ohjelma, varmista, että versio on 6 tai uudempi. Lataa Adobe Reader –ohjelma maksutta koneellesi Adoben verkkosivuilta.

Jos et saa palvelun lomakkeita avattua, syy löytynee internetselaimesi asetuksista. Tee tarvittavat muutokset ja yritä uudelleen.

akt

 

itf

tatsi