Siirry sisältöön

Kassa suosittelee jäseniä käyttämään Netta-verkkopalvelua lakon aikana

Maanantaina 11.11. alkoi postilakko, joka vaikuttaa kassan toimintaan monilta osin.

Kassa käsittelee myös postin kautta saapuneet hakemukset, mutta postia ei välttämättä pystytä toimittamaan kassalle lakon aikana. Siksi suosittelemme jäseniämme käyttämään Netta-verkkopalvelua, jota kautta lähetyt hakemukset ja liitteet saapuvat kassalle reaaliajassa.

Kassa lähettää päätöksensä postitse, ellei jäsen ole valinnut itse paperisen kirjeen estoa Netta-verkkopalvelussa tai ilmoittanut kassalle asiasta puhelimitse. Netassa pääset valitsemaan paperisen kirjeen eston ja sähköposti-ilmoitukset saapuneista sähköisistä kirjeistä kohdasta omat tiedot -> yhteystiedot. Tällöin saat päätökset sähköisinä Nettaan.

Lisätietoja: PAU:n tiedote lakosta