Siirry sisältöön

Työttömyyskassan nimenä säilyy Kuljetusalan Työttömyyskassa ja sen jäseneksi pääsee jokainen työttömyysturvalain soveltamisalaan kuuluva palkkatyöntekijä, joka ei ole täyttänyt 68 vuotta ja joka työskentelee kuljetus-, logistiikka- tai viestinvälitysaloilla, niihin liittyvillä ammattialoilla tai näihin liittyvissä toimihenkilötehtävissä.

Kuljetusalan Työttömyyskassassa on Posti- ja logistiikka-alan työttömyyskasssan sulautumisen jälkeen noin 42 000 jäsentä. Kuljetusalan Työttömyyskassaan on tätä ennen kuulunut Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n sekä Suomen Merimies-Unionin sopimusaloilla työskentelevät työntekijät.

Vuoden alussa tehtävällä yhdistymisellä vahvistetaan työttömyyskassan jäsenten palvelua. Sulautuminen ei edellytä kassojen jäseniltä toimenpiteitä. Jäsenten työttömyysturva ja oikeus etuuksiin jatkuu uudessa kassassa kuten ennen sulautumista.

Lisätiedot

Kuljetusalan Työttömyyskassan kassanjohtaja Anne Liikanen puh. 050 595 6707 ja Posti- ja logistiikka-alan työttömyyskassa kassanjohtaja Annika Skogberg puh. 045 7730 1023.