Siirry sisältöön

Kassan lähettämistä viesteistä ja maksuilmoituksista tulee jatkossa jäsenille automaattisesti tieto tekstiviestinä ja sähköpostilla, jos jäsenen tiedoista löytyy puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Myös päätökset löytyvät jatkossa sähköisenä Netta-verkkopalvelusta ja niistä lähtee jäsenelle ilmoitus, kun päätös on annettu. Muutos astuu voimaan 9.3.2021 lukien.

Mikäli haluat jatkossa kirjeet edelleen postin kautta toimitettuna, voit 10.3. lukien käydä Netta-verkkopalvelussa muuttamassa asetuksia. Kohdassa ”Omat tiedot” voit poistaa ruksit kohdista ”paperisen kirjeen esto”, jolloin kirjeet ja päätökset tulevat sinulle paperikirjeenä, mutta maksuilmoitukset tekstiviestillä. Jos haluat myös maksuilmoitukset kirjeenä, poista ruksi kohdasta ”maksuilmoitus tekstiviestillä”.

Ohjekuva Netta-verkkopalvelun viestintäasetuksista