Netta-verkkopalvelu

 

Kirjautumisohjeet

 1. Palveluun voit kirjautua yllä olevasta linkistä "Netta-verkkopalvelu" tai osoitteessa https://netta.kuljetusalantk.fi.

 2. Käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi.

  AKT:n ja SMU:n jäsenet: Löydät jäsennumerosi jäsenkortistasi (vuoden 2012 jäsenkortti tai uudempi).
  Kassan yksilöjäsenet: Jäsennumerosi on lähetetty sinulle joko sähköpostitse tai kirjeellä.

 3. Vanhan verkkopalvelun salasanat on tuotu mukana uuteen Netta-verkkopalveluun eli jos olet aikaisemmin käyttänyt vanhaa verkkopalveluamme, salasanasi säilyy ennallaan.

  Jos et ole koskaan käyttänyt vanhaa verkkopalveluamme eli käytät sähköisiä asiointipalvelujamme ensimmäistä kertaa
  , salasanasi on postinumerosi ja henkilötunnuksesi loppuosan yhdistelmä, mahdollinen kirjain ISOLLA  (esim. 00530999A). Palvelu vaati sinua vaihtamaan salasanan heti uuteen. Uuden salasanan tulee olla 5-12 merkkiä pitkä ja vähintään yhden merkeistä pitää olla numero (salasanassa ei saa olla Ä, Ö tai Å -kirjamia).

  Jos ohjeen mukainen ensikirjautumissalasana ei toimi, voit luoda itsellesi uuden salasanan.

 

 

Jos kirjautumisesi ei onnistu, ja saat ilmoituksen "Väärä salasana tai käyttäjätunnus", voit vaihtaa salasanasi näiden ohjeiden mukaan. Jotta salasanan vaihto onnistuisi, ohjeita tulee noudattaa tarkasti.

Jos kirjautumisesi ei onnistu salasanan vaihdonkaan jälkeen, ilmoita ongelmasta joko sähköpostitse mia.peltoniemi@kuljetusliitot.fi tai soita puh. 09 6131 1299.

Jos jäsennumerosi on hukassa, soita puh. 09 6131 1299 tai 09 6131 111.

Jos olet AKT:n jäsen, voit tiedustella jäsennumeroasi myös AKT:n jäsenrekisteristä (jäsenrekisteri ei auta muissa kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa).

Jos olet SMU:n jäsen, voit tiedustella jäsennumeroasi myös SMU:n jäsenrekisteristä (jäsenrekisteri ei auta muissa kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa).

Jos salasana unohtuu

Jos salasana myöhemmin unohtuu, voit tilata uuden salasanan tekstiviestinä tai sähköpostiviestinä. Tilauksen voi tehdä palvelun sisäänkirjautumissivulta unohditko salasanasi -linkistä. Uusi salasana kannattaa heti vaihtaa helpommin muistettavaksi. Salasanan pituuden tulee olla 5-12 merkkiä ja vähintään yhden merkeistä pitää olla numero.

 

Tallenna puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Jotta uuden salasanan tilaaminen toimisi, sinun tulee tallentaa yhteystietoihisi matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Yhteystiedot kannattaa päivittää heti ensimmäisellä käyttökerralla ja voit tehdä sen Netan kohdassa Omat tiedot / Yhteystiedot.

MUISTATHAN, ETTÄ SALASANASI ON HENKILÖKOHTAINEN - ÄLÄ JAA SITÄ MUILLE!Adobe Reader -ohjelma

Verkkopalvelussa on tulostettavia lomakkeita. Niiden avaamiseksi tarvitset Adobe Reader –ohjelman. Sähköisen hakemuksen lähettämiseen ohjelmaa ei kuitenkaan tarvita.

Jos koneessasi on jo Adobe Reader –ohjelma, varmista, että versio on 6 tai uudempi. Lataa Adobe Reader –ohjelma maksutta koneellesi Adoben verkkosivuilta.

Jos et saa palvelun lomakkeita avattua, syy löytynee internetselaimesi asetuksista. Tee tarvittavat muutokset ja yritä uudelleen.

akt

 

itf

tatsi