Näin haet etuutta / Ohjeet Netta-verkkopalvelun käyttöön / Ohje uuden salasanan tilaukseen

Näin tilaat uuden salasanan Netta-verkkopalveluun

Huomaathan, että vanhan verkkopalvelun salasanat on siirretty uuteen Netta-verkkopalveluun eli jos olet käyttänyt vanhaa verkkopalveluamme, salasanan vaihdolle ei ole tarvetta. Muista kuitenkin käyttää kirjautuessa käyttäjätunnuksena jäsennumeroasi (aikaisemman henkilötunnuksen sijaan).

Muista myös, että uuden salasanan tilaus Netta-verkkopalveluun toimii vain, jos kassan tiedoissa on ajantasainen sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumero.

 


 

Toimi näin, jos sinun tarvitsee tilata uusi salasana Netta-verkkopalveluun:

Noudata ohjeita tarkasti!

 

 1. Siirry Netan kirjautumissivulle osoitteeseen https://netta.kuljetusalantk.fi

 2. Paina Unohtuiko salasana? -linkkiä

 3. Kirjoita avautuvaan Salasanan muistutus -sivuun käyttäjätunnuksesi eli jäsennumerosi ja valitse haluatko tilata väliaikaisen salasanan sähköpostilla ja/tai tekstiviestinä.

  Paina Lähetä-painiketta.

 4. Paina << takaisin -painiketta seuraavaksi avautuvassa ikkunassa, jossa ilmoitetaan, että salasanasi on vaihdettu. Siirryt takaisin osoitteeseen www.kuljetusalantk.fi.

 5. Klikkaa etusivulla olevaan Netta-verkkopalvelu -linkkiä tai siirry suoraan osoitteeseen https://netta.kuljetusalantk.fi

 6. Kirjoita Netta-verkkopalvelun kirjautumissivulle jäsennumerosi ja salasana-kenttään tekstiviestitse ja/tai sähköpostitse saamasi väliaikainen salasana.

  Jos haet väliaikaisen salasanan sähköpostistasi, avaa sähköposti uuteen ikkunaan/välilehteen!

  Paina Kirjaudu.

 7. Aukeaa Salasanan vaihto -sivu. Kirjoita Uusi salasana -kohtaan uusi itse keksimäsi salasana. Salasanan tulee olla 5-12 merkkiä pitkä ja vähintään yhden merkeistä pitää olla numero (salasanassa ei saa olla Ä, Ö tai Å -merkkejä). Kirjoita salasana vielä uudelleen Uusi salasana uudelleen -kohtaan ja paina Vaihda salasana.

 8. Salasanasi on nyt vaihdettu. Palaa Netan kirjautumissivulle painamalla << >> Jatka sovellukseen -painiketta ja kirjaudu sisään Nettaan käyttäen jäsennumeroasi ja juuri asettamaasi uutta salasanaa.

akt

 

itf

tatsi