Siirry sisältöön

Transportbranschens Arbetslöshetskassa fusioneras med Öppna arbetslöshetskassan, A-kassan den 1.1. 2023.  Informationen gällande Transportbranschens Arbetslöshetskassas medlemmars förmånsbetalningar samt medlemsuppgifter kommer att överföras till A-kassans datasystem under de två sista veckorna av december månad.

Överföringen av uppgifterna orsakar avbrott i databehandlingssystemet vilket medför att Netta- onlinetjänsten stängs den 20.12.2022 klockan 11:00. Under avbrottet kan ansökningar inte behandlas och tjänstgörande bidragshandläggare i kassans telefontjänst kan inte se medlemmarnas uppgifter eller ansökningar från systemet. Nästa gång kan arbetslöshetsdagpenning sökas genom A-kassans e-tjänst den 2.1.2023.

Helt arbetslösa eller permitterade medlemmars dagpenningsansökningar som inlämnas till Transportbranschen Arbetslöshetskassa den 19.12.2022 behandlas och dagpenning betalas ut före jul, om kassan har all nödvändig information som behövs för att behandla ansökningarna. Transportbranschens Arbetslöshetskassas telefontjänst är öppen till och med den 23.12.2022.

A-kassas service startar måndagen den 2.1.2023 klo 10:00 varefter medlemmar kan skicka meddelanden till A-kassans e-tjänst eller kontakta kassan per telefon.

Vi beklagar för förseningarna i utbetalningen av dagpenningar som orsakats av systemavbrottet.

Öppna arbetslöshetskassan, A-kassans kontaktuppgifter

Öppna arbetslöshetskassan, A-kassan (från och med 2.1.2023)

PB 116

00531 Helsingfors

Telefontjänst 020 690 455 (mån-fre 8:30–15:00)

Webbplats: www.a-kassa.fi (e-tjänst)

Vi vill varmt tacka alla våra medlemmar och önskar er en riktigt God Jul och Gott Nytt År 2023!

Transportbranschens Arbetslöshetskassa